avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Act de adjudecare
Discuție deschisă în Executare silită

Act de adjudecare

Buna ziua! In uruma unei licitatiei dupa ce am platit cheltuielie de judecata , a fost emis actul de adjudecare de catre executor . Am inscris imobilul in cartea funciara , mam prezentat din nou dupa cateva luni la executor pentru a depunde cerere pentru evacuarea imobilului ,( acest fiind locuit) mam prezentat cu toate actele necesare , intabularea , chitante ecc. in afara de actul de adjudecare care nu il mai gasesc. Excutorul mia spus ca el nu isi aduce aminte ca el a emis acest act si cum am putut eu inscrie in cartea funciara imobilul? Sunt disperata , nu mam putut astepta la acest raspuns , acum caut cu disperare actul de adjudecare.. va rog din suflet datimi jn sfat ce pot face... va multumesc!

Alte discuții în legătură

Evacuarea imobilului adjudecat! Davrox Davrox Am participal la o licitatie a unui apartament si am fost declarat adudecatar. Am depus banii si am primit actul de adjudecare. Acum va trebui sa recurg la ... (vezi toată discuția)
Eliberare imobil executat goodspirit goodspirit Buna ziua. Urmeaza sa particip la o licitatie a unui Imobil exectat de banca. In cazul in care eu castig licitatia, cum intru in posesia imobililui? ... (vezi toată discuția)
Punere în posesie Gabontz Gabontz Bună ziua. Sunt adjudecatarul unui imobil scos la licitație. Am intrat în posesia actului de adjudecare, am înscris imobilul la ANAF și la OCPI. După ce ... (vezi toată discuția)