avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas sot supravietuitor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas sot supravietuitor

Buna seara,

Sotul meu a decedat in decembrie anul trecut. A fost pensionar militar. La momentul decesului eu aveam servici si nu am optat pentru pensie de urmas. Acum am ramas fara servici si as vrea sa stiu daca mai pot obtine pensia de urmas (pe timp de 6 luni), neavand decat 9 ani si 8 luni de casatorie.

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas maryp000 maryp000 Buna seara, Sotul meu a decedat anul trecut in decembrie. A fost pensionar militar. Am fost impreuna de 13 ani, dar casatoriti cu acte doar 9 ani si 8 luni. ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas sot supravietuitor adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua Stimati domni,am un prieten al carui tata a decedat (la o varsta venerabila),iar mama acestua nu are venit, intrebarea este daca poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas popa_valentina popa_valentina Buna ziua! Am 56 de ani, sotul meu a fost pensionar militar si a decedat. Lucrez in invatamant si as vrea sa stiu daca pot beneficia de anumite drepturi in ... (vezi toată discuția)