avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Necesitate punct de lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Necesitate punct de lucru

Am statut de Intrep Individuala ,Daca am contract de inchiriere pr 31 zile cu piata (Bucuresti) pe terenul din parcare, loc in care doresc sa desfasor comert ambulant, trebuie sa deschid punct de lucru? Casa de marcat este fiscalizata pe comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor si pietelor.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Aprilie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Gina19 , utilizator 17:30, 5 Aprilie 2017
Unde să înființați punct de lucru, pe terenul din parcare? E total fără logică.
Așa spun si eu , de aceea am întrebat la primăria sector 4 ,daca mai am nevoie de acord de funcționare de la primărie, de vreme ce dețin un contract pe 30 zile cu administratia pieței , care a si încasat suma aferenta chiriei pe întreaga perioada. Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)
Este posibil sa am o singura casa de marcat pentru magazin, bar si ambulant? ContSters330987 ContSters330987 La o casa de marcat se pot infiinta 3 departamente? Adica, pentru magazin si bar l fiscalizata la un punct fix (punct de lucru autorizat recent) iar in afara ... (vezi toată discuția)
Piata este considerata magazin specializat ? florinovici florinovici In lumina ultimilor modificari ale codului fiscal, se impune ca toti comerciantii sa vanda cu casa de marcat fiscala. Am firma (SRL), vand in piata ... (vezi toată discuția)