avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiei de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiei de invaliditate

La cererea pentru recalcularea pensiei se solicita dovada ca persoana a muncit avand invaliditate gradul 2. Dovezi scrise inainte de anul 1980 nu am. Insa pe certificatul de incadrare in grad de handicap este scris diagnosticul medical; Tetrapareza spastica encefalopatie infantila. Intrebarea mea este; denumirea afectiunii find infantila nu dovedeste clar ca afectiunea am avut-o ? Ca am lucrat efectiv in asemenea conditie .

Acest certificat de incadrare in grad de handicap are valoare juridica ?

Nu am de unde sa solicit un act datat inainte de anul 1992, desi afectiunea o am de cand m-am nascut.

Cooperativa mestesugareasca la care am lucrat a fost iradiata din Registrul Firmelor. S-a desfiintat in anul 2010.

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate ioana florea ioana florea am unbaiat de 25ani diagnosticat la nastere cu encefalopatie infantile tetrapareza spastica cu certificat de handicap grav 1,decizie medical a grad 1 eliberat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - consecinte obtinere certificat de handicap Ramona rbd Ramona rbd Sunt in concediu de creștere a copilului până la doi ani. Am o problema cu ea de sănătate, este dismatura, are retard motor și tetrapareză spastica. Am ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Mathushalem Mathushalem Va rog sa ma lamuriti, in masura in care acest subiect va este cunoscut, daca o persoana de 26 de ani care sufera de cancer al sanului, operat prima oara in ... (vezi toată discuția)