avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua - consecinte obtinere certificat de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua - consecinte obtinere certificat de handicap

Sunt in concediu de creștere a copilului până la doi ani. Am o problema cu ea de sănătate, este dismatura, are retard motor și tetrapareză spastica. Am fost să mă interesez cum as putea să îmi prelungesc concediul până la trei ani și mi sa spus să mă gândesc bine daca iau decizia sa ai fac certificat de handicap că va rămâne în fișa ei pe viață chiar daca își revine. Este adevărat ? În ce domeniu o va afecta pe viitor. Va mulțumesc !!!
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 20:54, 12 August 2017
Nu va mai luati dupa toti handicapatii. Din pacate tetrapareza spastica este o afectiune fara vindecare. Fizioterapia ajuta putin, insa o vindecare din pacate nu se poate. Faceti-i certficat de incadrare in grad de handicap copilului si urmati schema de tratament stabilita de comisie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Ramona rbd Ramona rbd Am o fetiță de 1 an și șapte luni. Are mai multe probleme de sanatate. Diagnostic de : Microcranie, tetrapareză spastica, retard motor, infecție ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere pe viata LDMUNTEANU LDMUNTEANU Buna ziua, as dori sa stiu daca in cazul unui tanar major cu diagnostic de parapareza spastica, (in cazul lui sunt afectate doar picioarele dar poate ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o fetiță cu schizofrenie parapareza spastica și miopie forte ... Virginia A Virginia A Bună seara asi avea o întrebare la dumneavoastră am o fetiță cu schizofrenie parapareza spastica și miopie forte la ce grad de handicap se icadreaza (vezi toată discuția)