avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua

Am o fetiță de 1 an și șapte luni. Are mai multe probleme de sanatate. Diagnostic de
: Microcranie, tetrapareză spastica, retard motor, infecție congenitala rubeolica, mega cisterna magnat văzut la rmn, dismaturitate. Am fost la comisie ptr certificat de handicap și a fost băgată în grad accentuat ? Este corect la problemele care le are ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua - consecinte obtinere certificat de handicap Ramona rbd Ramona rbd Sunt in concediu de creștere a copilului până la doi ani. Am o problema cu ea de sănătate, este dismatura, are retard motor și tetrapareză spastica. Am ... (vezi toată discuția)
Bună seara, am o fetiță cu schizofrenie parapareza spastica și miopie forte ... Virginia A Virginia A Bună seara asi avea o întrebare la dumneavoastră am o fetiță cu schizofrenie parapareza spastica și miopie forte la ce grad de handicap se icadreaza (vezi toată discuția)
Termenul gradului de handicap alexandru21 alexandru21 Sunt adult şi sunt diagnosticat cu hipoacuzie de percepţie profundă zenzorială bilaterală congenitală, purtător de implant cochlear urechea dreaptă. ... (vezi toată discuția)