avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Termenul gradului de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Termenul gradului de handicap

Sunt adult şi sunt diagnosticat cu hipoacuzie de percepţie profundă zenzorială bilaterală congenitală, purtător de implant cochlear urechea dreaptă. După ce am împlinit 18 ani am solicitat încadrarea în gradul de handicap corespunzător diagnosticului cu pierdere de auz peste 90 decibeli şi am fost încadrat la gradul accentuat cu revizuire la 12 luni. Anul acesta am întrebat la comisie faptul că diagnosticul este congenital nu se poate stabili ca termenul să fie permanent, iar răspunsul a fost că dacă îmi acordă gradul pe termen permanent mă vor încadra la gradul mediu , iar dacă îmi acordă revizuibil la 12 gradul este accentuat. Va rog să-mi spuneţi cum este corect, în condiţiile în care prin ţară sunt bolnavi cu acelaşi diagnostic care au fost încadraţi la gradul accentual pe termen permanent?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:37, 17 Noiembrie 2014
In baza documentelor medicale,sesizati oficial comisia superioara de expertiza medicala persoane cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare decizie dgaspc sector 4 copil cu handicap bună ziua, ... eduard985 eduard985 Contestare decizie dgaspc sector 4 copil cu handicap Bună ziua, Avem un copil cu vârsta de 3 ani și 6 luni diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la grad de handicap? sanciopancio sanciopancio cu hipoacuzie mixta severa us si hipoacuzie neurosenzoriala ud,glaucom cu unghi deschis,retinopatie diabetica neproliferativa ,diabet zaharat insulino ... (vezi toată discuția)
Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Flutur1977 Flutur1977 Buna ziua,am o nelamurire la care sper sa ma luminati,ajutati va rog!sant pensionat pe caz de boala cu gradul 2 nerevizuibil din anul 2014,doctorita de la ... (vezi toată discuția)