avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contestare decizie dgaspc sector 4 copil cu handicap ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contestare decizie dgaspc sector 4 copil cu handicap Bună ziua, ...

Contestare decizie dgaspc sector 4 copil cu handicap
Bună ziua,
Avem un copil cu vârsta de 3 ani și 6 luni diagnosticat cu hipoacuzie neurosenzoriala severă profundă bilaterală. Acum 2 ani copilul a suferit o intervenție de implant cohlear la urechea stânga și tot atunci am primit și gradul grav de handicap cu insotitor. Acum la prelungire de certificat comisia a incadrat gradul copilului ca și accentuat cod 3,cu toate ca am depus la dosar toate actele necesare pentru păstrarea gradului, inclusiv documente prin care reiese faptul ca nivelul lui de inteligibilitate este 0(zero) fără implant iar cu implant este de 50%, suferă de anxietate și se afla pe lista de așteptare în vederea celui de al 2-lea implant. Dacă contează, numai costurile de întreținere anuale ale implantului se ridica la 7000 lei/ureche plus alte terapii săptămânale(300 lei) care sunt necesare și de care depinde evoluția lui.
Menționez faptul ca nu ne permitem sa plătim un avocat iar speranța noastră este sa obținem de la dvs pașii și modul în care trebuie procedat pentru a ataca în instanta decizia.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Termenul gradului de handicap alexandru21 alexandru21 Sunt adult şi sunt diagnosticat cu hipoacuzie de percepţie profundă zenzorială bilaterală congenitală, purtător de implant cochlear urechea dreaptă. ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la grad de handicap? sanciopancio sanciopancio cu hipoacuzie mixta severa us si hipoacuzie neurosenzoriala ud,glaucom cu unghi deschis,retinopatie diabetica neproliferativa ,diabet zaharat insulino ... (vezi toată discuția)
Eu pot obtine certificat de handicap? ramopopa ramopopa Vreau sa stiu daca ma incadrez in certificat de handicap? Am fost descoperita de invatatoare in clasa a 2- a ca nu aud. In urma consultatiilor doctorii au zis ... (vezi toată discuția)