avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... valoare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

valoare pensie

Bună ziua. Va rog să-mi spuneți și mie dacă pensia tatălui meu care a decedat în 2007 se corelează cu valoarea punctului de pensie de astăzi. Mă interesează lucrul ăsta pentru a stabili dacă mama mea care acum a ieșit la pensie este mai în avantaj dacă ar lua jumătate din pensia tatălui decedat în 2007.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:55, 5 Aprilie 2017
Da.
Punctajului mediu anual al tatalui x 917,5 = pensia pe luna aprilie, mai sau iunie 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie - din ianuarie 2017 Gabi-007 Gabi-007 Buna seara, Am o problema legata de calculul pensiei tatalui meu si vreau sa fiu sigur ca il informez corect si anume: Pensia lui bruta - in luna dec. ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pt sotul supravietuitor se indexeaza? Anca Veturia Coca Anca Veturia Coca Buna ziua, Am apelat la dumneavoastra pentru ca la Oficiul de Pensii este imposibil. Mama mea a optat pentru pensia de urmas in 2004 dupa moartea tatalui ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas monicatanasa monicatanasa In Legea pensiilor, la art.92,se regasesc urmatoarele:\\"sotul supravietuitor care are dreptul la o pensie proprie si indeplineste conditiile prevazute de lege ... (vezi toată discuția)