Soția mea a plecat de acasă cu tot cu băiatul de 3 ani după niște bârfe auzite la serviciu dar nefiind nimic adevărat.acum nu mă mai lasă să îmi văd băiatul sa îl iau înapoi la mine acasă.dacă merg la politie și depun plângere ca a părăsit domiciliul conjugal am vreo șansă să îmi iau copilul înapoi?va multumesc
Buna seara,
NU EXISTA o fapta penala de parasire a domiciliului conjugal asa ca va adresati degeaba.
Daca nu va intelegeti omeneste va sfatuiesc sa va adresati instantei cu o cerere pe fond pentru stabilire a unui program de vizitare si, eventual, cu o cerere de ordonanta presedintiala.
Incercati sa gasiti o cale de comunicare intre dvs ca si adulti in beneficiul copilului. E firesc sa fie suparata sotia, exista si o vorba romaneasca conform careia fara foc nu iese fum....solutii legale exista insa doar in instanta asa cum v a indicat si colegul anterior dar sunt de durata, asa ca asigurati va ca ati epuizat caile amiabile.
Bună seara Doamna!!!dar fără nici o dovada concreta"nici nu exista vreo dovada pentru ca vb ce sau auzit nu știu de unde au ieșit și de ce nu este nimic adevărat din ce sa auzit"poți pleca așa de acasă de capul tău? Și Stimata Doamna soția a dus copilul la socrii acasă și ea lucrează la cc 50 km distanta și sta la o mătușa iar copilul îl vede sâmbătă și duminică se întoarce înapoi la serviciu...
Buna seara,
Doamna avocat v-a indicat posibilitatea incercarii unei comunicari civilizate, eu v-am indicat posibilitatea adresarii la instanta.
Ce s-a intamplat intre dumneavoastra si doamna sotie este greu de judecat de noi, aici fara a avea si opinia doamnei.
Exista un principiu in drept si anume: ,, AUDIATUR ET ALTERA PARS!" asa caaaaaa, fara sa stim si ce gandeste doamna nu va putem da dumneavoastra sau domniei sale dreptate.
Singurul lucru CERT este ca din discutiile dintre dumneavoastra si doamna sufera COPILUL care nu are nicio vina si pe care va bateti amandoi si prin care incercati sa va razbunati unul pe celalalt!
REPET, NU UITATI: COPILUL SUFERA DESI ESTE SINGURUL FARA VINA!