avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transport colete Italia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transport colete Italia

Transport colete Italia ori sa incep o mica afacere in domeniul transportului de colete international ( in special Italia ) . As dori sa stiu ce documente / avize /autorizatii , imi sunt necesare pentru aceasta activitate . Mentionez ca firma este infiintata si are si codul pentru transport de mărfuri, administrator fiind fiica mea ... in prezent dețin un microbuz 8+1 si remorca, ambele pe numele meu

Alte discuții în legătură

Transport colete international AlbertCosmin AlbertCosmin Buna ziua . As dori sa incep o mica afacere in domeniul transportului de colete international ( in special Italia ) . As dori sa stiu ce documente / avize ... (vezi toată discuția)
Am cateva intrebari pentru un srl cu activitatea de curierat.va multumesc andytzzu andytzzu Vreau sa infiintez o societate comerciala cu activitatea de curierat pentru transport colete din Anglia in RO. As dori sa stiu ce acte trebuie sa insoteasca ... (vezi toată discuția)
Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)