avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transport colete Italia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transport colete Italia

Transport colete Italia ori sa incep o mica afacere in domeniul transportului de colete international ( in special Italia ) . As dori sa stiu ce documente / avize /autorizatii , imi sunt necesare pentru aceasta activitate . Mentionez ca firma este infiintata si are si codul pentru transport de mărfuri, administrator fiind fiica mea ... in prezent dețin un microbuz 8+1 si remorca, ambele pe numele meu

Alte discuții în legătură

Transport colete international AlbertCosmin AlbertCosmin Buna ziua . As dori sa incep o mica afacere in domeniul transportului de colete international ( in special Italia ) . As dori sa stiu ce documente / avize ... (vezi toată discuția)
Am cateva intrebari pentru un srl cu activitatea de curierat.va multumesc andytzzu andytzzu Vreau sa infiintez o societate comerciala cu activitatea de curierat pentru transport colete din Anglia in RO. As dori sa stiu ce acte trebuie sa insoteasca ... (vezi toată discuția)
Transport marfa cu 3,5t+remorca 3,5t lucasebastian lucasebastian Buna ziua Am o firma de transpot si fac transport internantional cu o autoutiltara de 3,5 t si as dori sa ii atasez si o remorca de 3,5 t masa maxima ... (vezi toată discuția)