avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am cateva intrebari pentru un SRL cu activitatea de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am cateva intrebari pentru un SRL cu activitatea de curierat.Va multumesc

Vreau sa infiintez o societate comerciala cu activitatea de curierat pentru transport colete din Anglia in RO.
As dori sa stiu ce acte trebuie sa insoteasca coletele transportate pentru a nu avea probleme prin tarile tranzitate in caz de control.
Nu as vrea sa risc confiscarea coletelor.
Autovehicolul cu care as transporta colete trebuie sa fie inregistrat pe societate sau e destul sa fie pe numele meu?
Societatea are nevoie de o autorizare speciala pentru activitatea de curierat?
As vrea sa stiu cateva detalii despre activitatea asta si actele care trebuie sa le am si actele ce trebuie sa le completez pentru colete.
Vreau sa fac coletarie cat mai legal pentru ca prin tarile tranzitate nu prea merge cu ilegalitati cum se face de exemplu la colete italia-romania

Cel mai recent răspuns: maridaq , utilizator 20:28, 28 Septembrie 2012
Un colet , de exemplu , ar trebui sa fie insoti si de aviz de expeditie sau o factura , sau de ambele documente?
Toate informatiile le veti afla mergand la Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) din judetul unde aveti domiciliul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sevicii curierat Lulica Lulica Buna seara As dori sa stiu si eu daca exista o lege care reglementeaza serviciile postale si de curierat. In contractele lor prestatorii acestor servicii fac ... (vezi toată discuția)
Reglementarea serviciilor de curierat in romania- lege moldenerg moldenerg Ca si Societati Comerciale, ar trebui sa stim care este LEGEA care normeaza serviciile de curierat si rambursari catre terti in EU , si in Romania;eventual ... (vezi toată discuția)
Informatii deschidere firma transport cu asociat strain Agash Agash Buna ziua. As dori sa adresez cateva intrebari referitoare la infiintarea unei firme de transport persoane international impreuna cu un asociat strain ... (vezi toată discuția)