avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... .ro
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

.ro

buna ziua,

ma intereseaza daca un site care foloseste .ro este obligat sa rezolve problemele clientilor in romania sau nu.

va intreb deoarece am o problema cu un site care are .ro dar pentru rezolvarea unei situatii am fost indrumat sa depun o solicitare scrisa catre o adresa din Cehia.

mai exact:"Toate abonamentele pot fi întrerupte în orice moment printr-o notificare scrisă, în termen de minim o (1) săptămână înainte de expirarea abonamentului. Nota se va efectua în scris, specificând numele utilizatorului utilizat în platformă şi se va adresa operatorului NakedRooster s.r.o P.O.BOX 93 Plzeň 30393 Czech Republic."

se poate va rog sa-mi oferirti si baza legala prin care site-urile sunt obligate sa rezolve aceste probleme in romania si nu peste hotare?


Alte discuții în legătură

Întreruperea abonamentului și ștergerea contului pe un site web aedentifier aedentifier Bună ziua! Mi-am făcut abonament pe un site de dating și acum aș dori ca acel abonament să fie întrerupt și contul asociat să fie ... (vezi toată discuția)
Pot obține rezilierea contractului de telefonie dacă firma a modificat tarifele? Billy89 Billy89 Buna seara. Pe scurt problema mea este urmatoarea. Sunt plecat in Marea Britanie din anul 2016. In iunie 2017, dupa ce tarifele de roaming au fost eliminate, ... (vezi toată discuția)
Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)