avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Chirias ANL si apartament cumparat prin programul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Chirias ANL si apartament cumparat prin programul Prima Casa

Buna ziua!
In urma cu 2 ani am primit spre inchiriere o garsoniera ANL, acum cateva luni am cumparat prin programul prima casa un apartament care necesita reparatii inca nu ma pot muta in el. As vrea sa stiu daca comit vreo infractiune. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Oare comit o infractiune? Duduada Duduada Buna ziua! In urma cu 2 ani am primit spre inchiriere o garsoniera ANL, acum cateva luni am cumparat prin programul prima casa un apartament care necesita ... (vezi toată discuția)
Modificare titular contract inchiriere anl ionut979 ionut979 In timpul casatoriei cu fosta sotie ni s-a repartizat o garsoniera ANL, fosta sotie fiind titular de contract. Dupa divort, unde ambii am cerut garsoniera, ... (vezi toată discuția)
Situatie anl euro5 euro5 am primit o garsoniera anl in urma depunerii dosarului la primarie, fiind necasatorita. dupa 2 ani m-am casatorit, dar sotul are in proprietate apartamentul ... (vezi toată discuția)