avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Oare comit o infractiune?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Oare comit o infractiune?

Buna ziua!
In urma cu 2 ani am primit spre inchiriere o garsoniera ANL, acum cateva luni am cumparat prin programul prima casa un apartament care necesita reparatii inca nu ma pot muta in el. As vrea sa stiu daca comit vreo infractiune, locuind inca ca si chirias ANL dar avand si o proprietate. :O Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:32, 23 Iunie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu comiteti nicio infractiune, cel mult incalcati prevederile contractului de inchiriere.

Scrie in contract ca trebuie sa anuntati ANL intr-un anumit termen cand veti procura o proprietate si ca veti fi sanctionat daca incalcati prevederile contractuale?
Nu scrie nimic de genul asta. Multumesc pentru raspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atentie sporita cu astfel de situatii,deoarece la solicitarea contractului de inchiriere locuinta ANL ati depus la dosar certificat fiscal eliberat de administratia financiara (S.P.I.T.), care sa ateste faptul ca nu figurati cu imobil proprietate personala pentru toti membrii majori inscrisi in contract
Sunt localitati unde se fac verificari incrucisate – atat la documentele din dosare, cat si cu ajutorul altor institutii abilitate, pentru a se descoperi daca cei care beneficiaza de locuinte ANL dar de la preluarea acestora au dobandit,achiztionat bunuri imobile proprietate sau care nu au avut sau nu mai au dreptul sa detina locuinta ANL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias anl si apartament cumparat prin programul prima casa Duduada Duduada Buna ziua! In urma cu 2 ani am primit spre inchiriere o garsoniera ANL, acum cateva luni am cumparat prin programul prima casa un apartament care necesita ... (vezi toată discuția)
Mai am dreptul sa detin o locuinta anl? liliana_grebanus liliana_grebanus Buna ziua! Va retin atentia cu problema cu care ma confrunt. Sunt chiriasa ANL din 2002 intr-o garsoniera de 44mp. Sunt casatorita, am un copil si urmeaza ... (vezi toată discuția)
Chirias locuinta anl Geo1983 Geo1983 Bună ziua!Sunt chiriaș a unei locuințe ANL din anul 2011!inițial contractul de închiriere a fost pe durata de 5 ani cu posibilitatea prelungirii după ... (vezi toată discuția)