Buna ziua!
In urma cu 2 ani am primit spre inchiriere o garsoniera ANL, acum cateva luni am cumparat prin programul prima casa un apartament care necesita reparatii inca nu ma pot muta in el. As vrea sa stiu daca comit vreo infractiune, locuind inca ca si chirias ANL dar avand si o proprietate. :O Multumesc!
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu comiteti nicio infractiune, cel mult incalcati prevederile contractului de inchiriere.
Scrie in contract ca trebuie sa anuntati ANL intr-un anumit termen cand veti procura o proprietate si ca veti fi sanctionat daca incalcati prevederile contractuale?
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Atentie sporita cu astfel de situatii,deoarece la solicitarea contractului de inchiriere locuinta ANL ati depus la dosar certificat fiscal eliberat de administratia financiara (S.P.I.T.), care sa ateste faptul ca nu figurati cu imobil proprietate personala pentru toti membrii majori inscrisi in contract
Sunt localitati unde se fac verificari incrucisate – atat la documentele din dosare, cat si cu ajutorul altor institutii abilitate, pentru a se descoperi daca cei care beneficiaza de locuinte ANL dar de la preluarea acestora au dobandit,achiztionat bunuri imobile proprietate sau care nu au avut sau nu mai au dreptul sa detina locuinta ANL.