avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirias Locuinta ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirias Locuinta ANL

Bună ziua!Sunt chiriaș a unei locuințe ANL din anul 2011!inițial contractul de închiriere a fost pe durata de 5 ani cu posibilitatea prelungirii după expirare pe cate 1 an!În octombrie 2017 din motive personale am fost nevoit sa mă mut temporar cu locul de munca în alta localitate! In martie 2018 a fost prelungit contractul cu inca 1 an, chiar daca nu mai aveam servici pe raza orasului, dar anul acesta în martie a expirat contactul de închiriere,iar primaria nu îl mai prelungeste pe motiv ca nu mai dețin servici pe raza orașului! !Menționez ca domiciliul îl am tot acolo,inclusiv plătesc impozitul pt masina proprietate personala tot acolo!!de asemenea din luna aprilie,după expirarea contractului, am încă un loc de munca în localitatea unde este locuinta dar este un contract de munca cu 1 ora pe săptămână! !Întrebarea este dacă mai am dreptul la prelungirea contractului ANL sau trebuie sa renunț la locuința? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 5 Mai 2019
Geo1983, utilizator

Alte discuții în legătură

Prelungire contract chirie anl dorina17 dorina17 Buna ziua! Locuiesc din anul 2005 intr-un apartament cu chirie, ANL, in Oltenita. Desi, fara a fi anuntata intr-un mod legal, printr-un act inregistrat, ... (vezi toată discuția)
O casa "la rosu" poate fi considerata locuinta? liliana_grebanus liliana_grebanus Sunt o chiriasa ANL si in aprilie am achizitionat o casa \"la rosu\". S-a aflat la Primarie, si am primit instiintare ca trebuie sa parasim locuinta ... (vezi toată discuția)
Proces furnizor energie termica alexandrutl alexandrutl Buna ziua, Informatiile mele legate de domeniul asociatiilor de proprietari/locatari si al furnizorilor de utilitati sunt foarte reduse si de aceea va ... (vezi toată discuția)