avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Detalii Caen 8891 Activitati de îngrijire zilnica ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Detalii Caen 8891 Activitati de îngrijire zilnica pentru elevi

Buna ziua,

Ce activitati se pot desfasura de uns SRL (afterschool) pe codul CAEN Caen 8891 Activitati de îngrijire zilnica pentru elevi? Sunt admise următoarele?
- preluare si transport elevi la sediul firmei
- oferirea unei mese livrate de o firma de catering
- spatiu de odihna cu paturi
- activitati recreative, distractive
- lectii diverse de: informatica, de limbi straine, cultura generala, etc

Toate acestea activitati pot fi desfasurate sub CAEN 8891? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adivisa , utilizator 12:40, 8 Aprilie 2017
Aceasta clasa include :
- activitati de ingrijire zilnica pentru elevi, inclusiv activitati de ingrijire zilnica pentru copii cu deficiente fizice .
Va multumesc pentru raspuns, dar voiam sa stiu daca aceste "activitati de ingrijire zilnica" includ/perimit cele enumerate, adica:
- preluare si transport elevi la sediul firmei
- oferirea unei mese livrate de o firma de catering
- spatiu de odihna cu paturi
- activitati recreative, distractive
- lectii diverse de: informatica, de limbi straine, cultura generala, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru un srl kiddies kiddies Buna ziua, Am un SRL (petreceri copii) si doresc sa ma informez cu privire la un cod CAEN pentru meditatii copii sau ingrijire copii. Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Înființare "cresa" DayM DayM Bună ziua. Am un SRL pe cod caen Alte forme de invatamant nca prin care prestez servicii tip ateliere pentru copii. Împreună cu deținătoarea clubului ... (vezi toată discuția)