avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suma maxima de bani pe care o poti primi din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suma maxima de bani pe care o poti primi din strainatate

Buna ziua,

As vrea sa stiu care este suma maxima de bani pe care o pot primi din strainatate pe zi, prin transfer bancar, astfel incat sa nu exista probleme din punct de vedere legal. Ma refer la sume de peste 50.000 - 100.000 eur.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Donatie de bani in numerar din strainatate Digitalpowershot Digitalpowershot Buna ziua, Am rmatoarele intrebari referitor la o donatie de bani in numerar din strainatate (UE). Donatorul este cetatean strain (UE), iar donatarul este ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Vand apartament, persoana fizica tot unei pf. pretul e in eur. pot incasa eur prin transfer bancar sau ma obliga legea sa accept doar echivalentul in ron? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Vreau sa vand un apartament. Sunt persoana fizica si vand tot unei persoane fizice. Pretul e cotat in EUR. Pot incasa EUR ca atare doar daca sunt ... (vezi toată discuția)