avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri suplimentare perioada ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri suplimentare perioada ccc

Buna ziua.
In 4 august 2015 am nascut, am lucrat pana in 3 august, apoi am intrat in concediu de maternitate, contractul de munca l am avut pana pe 1 octombrie, in concediu de crestere am intrat in decembrie, de la casa de sanatate.
In aprilie 2016 am muncit, obtinand venituri pana in 3000 lei.
Am primit o scrisoare de la Ajps Constanta in care se specifica sa returnez contravalorea indemnizatiei pentru lunile in care am lucrat.
Directorul de resurse umane mi a spus ca nu e nevoie sa renunt la ccc pentru ca legea imi permite sa lucrez pe perioda ccc.
De ce trebuie sa returnez banii?
Cel mai recent răspuns: Victor2288 , utilizator 22:39, 21 Noiembrie 2017
Ati lucrat in baza altui c.i.m. ?
Da
Am nevoie de un raspuns urgent.
Multumesc
1. Incercati sa nu mai postati mesaje de genul este "urgent", intrucat raspunsurile le primiti in functie de disponibilitatea noastra.

2. In acest caz, va trebui sa restituti indemnizatia primita.

Potrivit art.19 alin.1 din OUG 111/2010, beneficiarul drepturilor prevăzute de prezenta ordonanţă de urgenţă este obligat să comunice în scris primăriei orice modificare intervenită în situaţia sa, de natură să determine încetarea sau suspendarea plăţii drepturilor, în termen de 15 zile lucrătoare de la apariţia acesteia.

Realizarea de venituri pe durata CCC se face cu conditia menţinerii întreruperii/suspendării uneia dintre activităţile care au stat la baza stabilirii dreptului la indemnizaţie.
Multumesc si imi cer scuze

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil LuşaElena LuşaElena Buna ziua. Momentan sunt in concediu de creștere copil. Pot avea simultan cu acest concediu un contract cu plata la ore si indemnizația sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Munca in timpul ccc Neacsu CM Neacsu CM Buna ziua...sunt in concediu crestere copil...as dori sa ma angajez undeva part-time,dar sa raman in CCC fara sa pierd indemnizatia...se poate?vreau sa lucrez ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestre copil mamaEmilia12 mamaEmilia12 Buna ziua! Daca intru in concediu crestere copil pana la doi ani si primesc indemnizatie de crestere copil, pot lucra de acasa pentru o alta firma? sub ce ... (vezi toată discuția)