avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

Buna ziua,
Începând cu data de 01 mai doresc începerea activității, momentan fiind in concediu crestere copil. Menționez ca la acea data, copilul va avea 1 an si 2 luni. In cat timp trebuie sa depun dosarul la primărie pentru obținerea stimulentului de inserție si ce acte trebuie sa depun?
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 11 Aprilie 2017
OUG 111/2010
art.19
(1) Beneficiarul drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta este obligat sa comunice in scris primariei orice modificare intervenita in situatia sa, de natura sa determine incetarea sau suspendarea platii drepturilor, in termen de 15 zile lucratoare de la aparitia acesteia.
.....

Acte stimulent de insertie :
- decizie incetare suspendare c.i.m. si de reluare a activitatii
- cerere deacordare a stimulentului de insertie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil pana la 2 ani gabrieltgg gabrieltgg solicit raspuns la situatia cand concediul de ingrijire copil pana la 2 ani se intrerupe in luna a 19- a pentru a reveni la locul de munca,E nevoie de a fi ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Subsemnata Subsemnata Buna ziua. Am inceputul munca cu 90 zile inainte de a implini copilul 2 ani dar sunt angajata pe perioada determinata (o luna) urmand ca ulterior sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Am fost in concediu crestere copil 1 (un) de zile si doresc reînceperea activității. Pentru obținerea stimulentului de inserție execeptand ... (vezi toată discuția)