Fiica va poate face d-voastra procura pt declaratia notariala de renuntare la cota indiviza din drum
Va confruntati cu situatia in care autoritatea publica locala pentru extinderea retelei de utilitati necesita acordul proprietarilor pentru utilizarea terenului pe care urmeaza sa se execute extinderea
Ramane la latitudinea dv sa analizati avantajele si dezavantajele darii acordului in conditiile in care primaria a comunicat fara echivoc ca eventuala dv reticenta va determina autoritatea sa va impute c/v extindere retelei de gaze naturale
Concret exista un plan zonal aprobat de autoritatea publica locala pentru extindere,astfel ca doriti sau nu extinderea se va realiza cu sau fara acordul dv-diferenta fiind acea ca daca nu va dati acordul ,dv veti suporta c/v extindere retelei de gaze
Multumesc,
am gresit..eu nu am cumparat si drumul,ci cel care mia vindut terenul a cedat 4m.
Pina in 21 aprilie ar trebui sa fac hirtia notariala,dar fiica mea care e proprietara nu traieste in Romania.Nu reusim sa ne incadram in acest termen.Cum sa procedam?sa sun?sa scriu email?
Multumesc pentru raspuns o zi frumoasa
~ final discuție ~