avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... vanzare apartamentbu
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

vanzare apartamentbu

Buna ziua,
Va ro sa ma ajutati in legatura cu o intrebare:
in urma cu aproximativ 2 ani am cumparat un apartament cu programul Prima casa. daca achit integral creditul luat de la banca pot sa vand proprietatea? presupun ca dupa achitarea creditului integral, devin proprietar de drept, nu?

Va multumesc mult
Este necesar sa obtineti acord din partea bancii si a fondului de garantare
Dar daca eu schit creditul dupa care o Cand?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament prima casa FlorinIS83 FlorinIS83 Buna seara. In 2009 am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa. Acum, dupa aproximativ 9 ani, vrem sa il vindem pentru a cumpara o casa. Am gasit ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cumparat prin prima casa Daniela_83 Daniela_83 Buna ziua tuturor, Am cumparat in ianuarie 2011 un apartament prin programul Prima Casa. Pentru ca eu si prietenul meu nu eram casatoriti, el nu a putut fi ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)