avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Scoaterea o parte a sumelor din Pensia Privata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Scoaterea o parte a sumelor din Pensia Privata

Buna ziua!

In 2014 am incheiat o aderare la un fond de pensii administrat privat -act individual de aderare- (atunci era OTP). Acum cativa ani a preluat-o BCR-ul. De la aderare fiecare an am lucrat si am contribuit la fondul de pensii private. Valoarea acestei sume in anul 2015 luna decembrie era: 3500.73 lei.
Intrebarea mea ar fii: spot sa scot acum acei bani sau o parte din acesta? Si daca da, care este modalitatea?

Multumesc!

Cu stima,
yume21
Ultima modificare: Miercuri, 12 Aprilie 2017
yume21, utilizator
Cel mai recent răspuns: yume21 , utilizator 20:55, 12 Aprilie 2017
nu.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre aderarea politistilor la fondul de pensii administrate privat georgica1963 georgica1963 Atat politistii , jandarmii cat si Pompierii au aderat prin adeziuni scrise la fondul de pensii private BCR PENSII ,in perioada 01.10.2011-30.09.2011 ,dar ... (vezi toată discuția)
Pensie privata - pensie de stat bogdan76vlad bogdan76vlad Am 37 ani si incepand cu varsta de 32 ani am fost obligat sa fac o pensie privata. De mai poate trece de la pensia privata doar la cea de stat ( toti banii sa ... (vezi toată discuția)
Reforma pilonul ii pensii private pentru anumite categorii de angajati! trandafir florina trandafir florina Care sunt categoriile de angajati care vor adera la pilonul II de pensii private incepand cu 2011 ? (vezi toată discuția)