avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... “inapt” pentru munca fizica
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

“inapt” pentru munca fizica

Buna seara!
Va rog frumos…am o problema.

Eu sunt persoana singura in varsta de 63 de ani, si primesc ajutor social de numai 1420 lei.

Daca medicul de familie imi scrie pe adeverinta medicala pe care o duc la AJOFM(-adeverinta aceea din 3 in 3 luni ca sunt in cautarea unui loc de munca etc.- am fost la AJOFM si doamna de acolo de la fortele de munca mi-a spus ca acum este din 6 in 6 luni)
“inapt” pentru munca fizica, sau numai “inapt ”, ce fel de adeverinta imi vor elibera cei de la AJOFM, adeverinta pe care o prezint sefului de la departamentul “ajutoare sociale”?
Ce se va intampla?Voi mai primi acel ajutor social?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Munca pt. ajutorul social-bolnav CYBORG CYBORG Buna ziua! Am si eu o intrebare. La un interval de 3 luni, trebuie sa duc la Primarie-servicii sociale etc. adeverinta de la AJOFM, dar pentru obtine acest ... (vezi toată discuția)
Inscriere de luare in evidenta la ajofm elena_anca elena_anca Buna ziua, In august 2009 mi-a incetat raportul de activitate cu firma la care eram angajata , va rog sa-mi spuneti daca pot sa ma prezint la sediul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- ajutor social alexandrusilvia alexandrusilvia eu am sotul bolnav este inapt am 4 copii din care 3 sunt la liceu iar cea mica are 6 anieu nu lucrez iar cei de la primarie imi zic ca nu avem dreptul la un ... (vezi toată discuția)