Buna ziua,
In august 2009 mi-a incetat raportul de activitate cu firma la care eram angajata , va rog sa-mi spuneti daca pot sa ma prezint la sediul AJOFM pentru luarea in evidenta ,si daca pot primi ajutor social.
Va multumesc
acelasi lucru mi sa inti,plat si mie am fost concediat de ls firma care am lucrat si nu am beneficiat de somaj.........intrucat am avut un an din doi de munca cum prevede legea .nu stiu nici eu ce sa fac
eu am peste 17 ani de munca . In conditiile in care am renuntat la calitatea de angajat (mi-am dat demisia ) si in perioada de 6 luni nu mi-am gasit un alt loc de munca oare ma pot inscrie ?
Va puteti prezenta la Agentia Locala Fortele de Munca pentru luarea in evidenta ca persoana in cautarea unui loc de munca cu un dosar ( copie acte stare civila, adeverinta cu starea de sanatate de la medicul de familie, copie diploma sau adeverinta pentru studiile care le aveti,copie carte de munca).Dupa depunerea dosarului veti obtine o adeverinta.
In cazul in care vi se aproba ajutorul social la primaria localitatii unde domiciliati, aceasta adeverinta de la A.J.O.F.M. trebuie adusa la fiecare trei luni la dosarul de ajutor social.
Succes!
Repartitie a.j.o.f.m
silviu35
NU mai beneficiez de somaj nu mai am dreptul am un dosar la A.J.O.F.M ca sunt luat in evidentele lor ca sunt in cautarea unui loc de munca nu mi-a dat nr de ... (vezi toată discuția)