avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... repartitie A.J.O.F.M
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

repartitie A.J.O.F.M

NU mai beneficiez de somaj nu mai am dreptul am un dosar la A.J.O.F.M ca sunt luat in evidentele lor ca sunt in cautarea unui loc de munca nu mi-a dat nr de inregistrare si pot cere repartiti sa imi dea la angajatori care le cer eu ca somer neindemnizat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 22 Februarie 2013
Puteti sa cereti dispozitie de repartizare de la AJOFM dar puteti sa mergeti si dvs. direct la angajatorul respectiv si sa incheiati un CIM (in acest caz nu aveti nici o obligatie fata de AJOFM).
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
CARE e articolul cu dispozitia de repartitie ptr someri neindemnizati.
Dispozitia de repartizare nu este obligatorie. si nici nu este reglementata expres intr-un anumit act normativ.

In practica, Dispozitia de repartizare se elibereaza numai persoanelor in cautarea unui loc de munca inregistrate in evidenta agentiei pentru ocuparea fortei de munca. Pentru inregistrare persoana in cautare de loc de munca trebuie sa prezinte buletinul/cartea de identitate (copie si original), actele de studii si de calificare, carnetul de munca, in cazul persoanelor provenite din munca si adeverinta medicala din care sa rezulte ca este apta de munca sau ca are eventuale restrictii medicale.
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie de la a.j.o.f.m ContSters237987 ContSters237987 SINT somer inregistrat si am avut un dosar la un angajator acesta ma chemat sa imi faca angajarea. ANGAJATORUL unde ma angajez ma trimis la A.J.O.F.M sa imi ... (vezi toată discuția)
Buna seara , as dori sa va intreb doua probleme esentiale pentru ... Morisca10 Morisca10 Buna seara , as dori sa va intreb doua probleme esentiale pentru mine , 1 pentru someri inregistrati dar neindemnizati la ajofm este necesara obtinerea ... (vezi toată discuția)
Somer neindemnizat lenasamic lenasamic Va rog sa imi spuneti care sunt actele necesare intocmirii dosarului pentru luarea in evidenta ca somer neindemnizat. (vezi toată discuția)