avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara , as dori sa va intreb doua probleme ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara , as dori sa va intreb doua probleme esentiale pentru ...

Buna seara , as dori sa va intreb doua probleme esentiale pentru mine , 1 pentru someri inregistrati dar neindemnizati la ajofm este necesara obtinerea unei dispoziti de repartiti in munca in cazul in care se angajeaza de la ajofm , dispozitia fiind ceruta de viitorul angajator ,
2. extrasul dupa REVISAL obtinut de la Inspectoratul Teritorial de Munca este considerat un act oficial la casa de pensi in vederea dosarului de pensii pentru calcularea pensiei cuvenite in situatia de pensie anticipata sau pensie la termen in cazul dupa ianuarie 2011 cand sau introdus cartile de munca in format electronic
Va multumesc pentru timpul acordat ..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:42, 13 Ianuarie 2021
1. Dispoziția de repartizare se eliberează în vederea prezentării persoanei în căutarea unui loc de muncă, înregistrată în evidența agenției pentru ocuparea forței de muncă județene, respectiv a municipiului București, la angajator, pentru a participa la selecția organizată de acesta, cu respectarea prevederilor legale, pentru ocuparea unui loc de muncă vacant.

2. Extrasul dupa REVISAL obtinut de la Inspectoratul Teritorial de Munca nu este considerat un act oficial la casa de pensii in vederea dosarului de pensii.

3. Nu au fost introduse cartile de munca in format electronic .....
Ultima modificare: Marți, 12 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
in contextul pandemiei angajatorul poate sa ceara de la ahofm repartitie de munca direct online ptr un viitor angajat prin adresa de email ?
Numai persoana in cauza poate solicita asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartitie a.j.o.f.m silviu35 silviu35 NU mai beneficiez de somaj nu mai am dreptul am un dosar la A.J.O.F.M ca sunt luat in evidentele lor ca sunt in cautarea unui loc de munca nu mi-a dat nr de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare firma noua itm RodicaSimona RodicaSimona Ca sa-mi pot inregistra firma la ITM reprezentantul legal al firmei mele mi-a cerut sa depun un formular de repartitii la somaj. Cei de la somaj mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)