avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Daca mi-am dat demisia pot sa ma inregistrez la ANOFM pt gasirea unui loc de munca?
Cel mai recent răspuns: dan71 , utilizator 16:32, 6 Iulie 2010
Nu, trebuia ca incetarea contractului sa fie determinata de motive neimputabile dv
Faptul ca ati avut initiativa incetarii raporturilor de munca nu va da posbilitatea de a primi ajutor de somaj
Puteti sa va inregistrati al AJOFM ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca. Este chiar recomandabil.
Nu va puteti inscrie pentru a primi indemnizatie.
Nu are legatura ajutorul de somaj cu un loc de munca.
Va puteti prezenta la AJOFM pentru luarea in evidenta ca persoana in cautarea unui loc de munca.
Faceti un dosar care sa contina copie acte stare civila, adeverinta cu starea de sanatate de la medicul de familie, copie diploma sau adeverinta pentru studiile care le aveti,copie carte de munca.
~ Conținut șters la cerere ~
1. Orice persoana apta de munca si care nu are un loc de munca se poate inscrie ca AJOFM la persoana in cautarea unui loc de munca.
2. Fiind inscris la AJOFM poate beneficia de consiliere si de cursuri de formare profesionala, gratuite.
Ultima modificare: Marți, 6 Iulie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Licentiat fara loc de munca Anacrsitina Anacrsitina Student cu licenta,nu gasesc loc de munca,dupa cum stiti nu este o noutate,dar cum ma pot inscrie la ANOFM pentru a fi in evidenta in ideea gasiri unui loc de ... (vezi toată discuția)
Inscriere de luare in evidenta la ajofm elena_anca elena_anca Buna ziua, In august 2009 mi-a incetat raportul de activitate cu firma la care eram angajata , va rog sa-mi spuneti daca pot sa ma prezint la sediul ... (vezi toată discuția)
As vrea sa fiu luata in evidenta de ajofm si sa urmez cursuri de calificare brdcristea brdcristea In primul rand buna seara, As vrea sa stiu daca nu am beneficiat niciodata de ajutor de somaj in 15 ani de munca si am ramas fara servici cum ma pot ... (vezi toată discuția)