avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... domiciliu in strainatate cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

domiciliu in strainatate cu minor

Buna dimineata,ce as putea sa fac in situatia in care as dori sa ma mut impreuna cu minorul intr-o alta tara iar tatal nu vrea sa imi semneze,domiciliul minorului fiind la mine,iar minorul fiindu-mi incredintat mie spre crestere si educare?Ce trebuie sa fac?Sunt obligata sa raman in tara pana ce minorul implineste 18 ani?Cum se poate rezolva lucrul acesta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:12, 14 Aprilie 2017
Unde scrie ca va e încredinţat spre creștere și educare? Ce scrie exact în hot de divort?
In hotararea judecatoreasca imi scrie ca domiciliul copilului este la mama,iar drepturile parintesti sunt exercitate in comun,dar el lucreaza in steainatate ca sofer,si nu vine si nici nu caura copilul deloc
deci nu aveti copilul in incredintare, ci exercitati in comun autoritatea parinteasca.
Aveti nevoie de acordul tatalui, daca nu vi-l da, va adresati instantei pt a cere suplinirea acordului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului gabi1111 gabi1111 Buna seara sunt o mama careia mi sa incredintat minoru dupa divort ( fara alte specificari) intrebarea me este DACA EU AM MINORUL INCREDINTAT PENTRU AL LUA CU ... (vezi toată discuția)
Suplinire consimtamant parinte lolo0112 lolo0112 Buna ziua. Pentru obtinerea unei hotarari judecatoresti care sa suplineasca acordul celuilalt parinte pentru iesirea temporara din tara a minorului, pe ... (vezi toată discuția)
Ci la 14 ani. parinti divortati giordano giordano Buna seara! Un copil încredinţat mamei spre creştere şi educare prin hotarâre judecătorească. Din hotărâre rezulta ca tata nu este decăzut din ... (vezi toată discuția)