avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen prescriere sanctiuni constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen prescriere sanctiuni constructii

Buna ziua, in 2013 am scos autorizatie de construire si m-am apucat de treaba , in mare parte am respectat proiectul dar nu am respectat pozitionarea constructiei conform certificatului de urbanism (in spate in loc de 5metri am lasat 3, in fata nu este in linie cu cealalta constructie). In 2015 a expirat autorizatia si cum mai aveam unele lucrari de facut, am scos o noua autorizatie pentru acele lucrari care inca este valabila.
Au trecut 3 ani de la prima autorizatie, se mai poate aplica sanctiune in cazul meu ? Am citit ca contraventia este continua in constructii dar in toate cazurile nu exista autorizatie.

Alte discuții în legătură

Evitare amenda isc neanuntare incepere lucrai henton henton Buna ziua, se da urmatoarea problema, in anul 2013 am scos autorizatie de constructie , am anuntat la primarie data inceperii lucrarilor , am platit taxa de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)