avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL si punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL si punct de lucru

Buna ziua, vreau sa stiu daca se poate deschide un srl in Cluj, dar sa functioneze in Botosani. Mentionez ca lucrez in Cluj momentan dar vreau sa ma mut in viitor in Bt.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 20:20, 20 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Problema este ca eu lucrez in Cluj, vreau sa accesez programul Start-up, sa depun un proiect pt o afacere in Botosani. Numai in conditiile in care as primi fondurile pt acea afacere mi-as da demisia si m-as intoarce in Bt. Deci ar trebui sa fac toate actele aici. Credeti ca este posibil?
Inca o intrebare: sotia mea se afla in concediu de crestere a copilului. Daca ar deschide un SRL pe numele ei, ar primi in continuare indemnizatia?
Am inteles, multumesc. Inca o intrebare, daca am un PFA pot sa infiintez un SRL?

Alte discuții în legătură

Accesari fonduri europene pe perioada anului 2013 pentru service auto ggeorge ggeorge Buna seara, As dori sa infiintez un service auto dar nu stiu si nici nu am putut afla de pe internet daca mai sunt valabile fondurile europene in anul ce ... (vezi toată discuția)
Fonduri pt tineri intreprinzatori cz_beatrix cz_beatrix buna, as dori sa deschid o afacere si sa profit de fondurile pt tineri intreprinzatori oferite de stat; cum se procedeaza? care sunt demersurile si in ce ... (vezi toată discuția)
Start up nation - servicii crinna84 crinna84 Buna ziua , Sunt interesata de accesarea acestui program pentru a incepe o afacere in domeniul serviciilor. am discutat cu 2 consultanti in domeniu , insa ... (vezi toată discuția)