avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... start up nation - servicii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

start up nation - servicii

Buna ziua ,

Sunt interesata de accesarea acestui program pentru a incepe o afacere in domeniul serviciilor. am discutat cu 2 consultanti in domeniu , insa am ramas cam dezamagita. Pe langa costul pentru consultanta , infiintarea srl-ului , am inteles ca mai am nevoie de circa 9000 lei pt Fondul de garantare /la accesarea creditului punte de la banca .
Stie cineva , care sunt sumele pana la urma ? Un al doilea consultant nu stia de aceasta suma .
Inca o dilema care o am este . Eu vreau sa accesez pe cod caen de servicii , dar am inteles ca sansele sunt limitate de aprobare, aproape nule , sa numai punem la socoteala ca vreau sa lucrez cu animale , care cica din start este descalificat .

Multumesc anticipat,
Crina
Cel mai recent răspuns: ContSters487475 , utilizator 15:28, 26 Iulie 2018
Costurile privind fondul de garantare depind de suma solicitata ca imprumut / credit, DACA este cazul unui credit. Finantarea prin Start Up de pana la 200,000 de lei se poate face si fara credit. Codul CAEN este decisiv pentru sansele de a obtine punctaj maxim, de 100%, avand in vedere si ca anul trecut punctajul cel mai slab finantat a fost de 95%. Daca dumneavoastra aveti un cod CAEN sub acest nivel, sansele ca finantarea sa fie aprobata depind de concurenta cu proiectele care au CAEN mai bine punctat. De exemplu, CAEN 1092 Fabricarea preparatelor pentru hrana animalelor de companie poate obtine 100% punctaj, iar ca activitati secundare puteti presta servicii, finantarea Start Up fiind utilizata pentru CAEN 1092.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme start-up nation CalinL CalinL Buna ziua. In 2019 am primit finantare prin programul Start-up Nation. Am avut probleme cu un teren unde am dorit sa construiesc o hala pentru un service ... (vezi toată discuția)
Inființez un srl pentru proiect in start up mihaialexandru0810 mihaialexandru0810 Buna ziua, as dori sa mi înființez un srl cu domeniu de activitate servicii de curățenie, as dori sa mi spune va rog daca se poate aproba un astfel de ... (vezi toată discuția)
Start up nation 2018 - street van - iwilldoit iwilldoit Salut, as dori sa stiu care ar fi sansele ca proiectul meu privind infiintarea unui pizza street van sa obtina aprobare prin proiectul start up nation. De ... (vezi toată discuția)