Buna ziua.
In 2019 am primit finantare prin programul Start-up Nation. Am avut probleme cu un teren unde am dorit sa construiesc o hala pentru un service auto. Nu am putut rezolva cu actele terenului si am hotarat sa achizitionez un alt teren. Intre timp anul acesta am facut un credit la Cec Bank pe persoana juridica pentru credit punte, pentru a achizitiona utilajele, mi s-a aprobat si am platit utilajele care trebuie sa ajunga in luna Iunie. Aveam fondurile necesare sa ma apuc de constructie insa a venit pandemia si toti constructorii sunt foarte ocupati si au crescut preturile nesimtit de mult. Din aceasta cauza nu mai am nici o posibilitate de a construi deoarece mi-a depasit bugetul cu mult. Acum nu voi mai putea implementa ca sa iau banii sa platesc creditul punte. Deci pe scurt raman cu credit de 200,000 lei, cu utilajele achizitionate si nu pot nicicum sa fac nimic. BIneinteles ca nu voi putea plati nici creditul. Ce as putea face? Creditul e garantat de fngcimm. Banuiesc ca se va pune sechestru pe utilaje, sau va trebui sa bag firma in insolventa? Ce repercusiuni voi avea eu ca persoana fizica? Multumesc anticipat pentru raspuns
Afacere
ionuc1
Buna ziua.Doresc sa demarez o afacere.Este vorba despre o ferma de iepuri.Am inceput sa achizitionez materialul reproductivi,sa construiesc adaposturi.De ... (vezi toată discuția)