avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... arhive carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

arhive carti de munca

Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:40, 24 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa va adresati :
- Arhivelor Nationale Direcţia Municipiului Bucureşti
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71021/332.07.71
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro

sau

- UMEB SA
Adresa: Romania, Bucuresti, Sector 6, Bd. Timisoara, Nr.104A, cod: 061334
Telefoane: +40 31 425.12.02, +40 31 425.12.03
Fax: +40 31 425.12.01
E-mail: office@umeb.ro
Vreau sa mi recuperez carte de munca am lucrat la A C M 4 Piata Uniri pana in anul 1988.Va multumesc
ANTREPRIZA CONSTRUCTII MONTAJ NR.4 BUCURESTI SA
Adresa: Str. FRUMOASĂ nr.20 , Bucureşti, sect 1

sau

Str. Barasch Iuliu, 4A, Bucuresti-Sector 3, Bucuresti, 30791, București
Buna ziua .nu stiu daca ai i se pun intrebarile sar o sa incerc cu aperanta ca imi va raspunde cineva.unde gasesc date despre arhiva energoutilaj bucuresti
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2022
Costibamsecostibamse, utilizator
In urma fuziunii prin absorbtie cu ELJ Automotive SA, incepand cu 2014, SC Energoutilaj SA a devenit ELJ Automotive SA Sucursala Bucuresti

Alte discuții în legătură

Arhiva documente sc sere codlea sa armeanu_army armeanu_army Buna, ma poate ajuta cineva cu o informative legata de locul unde a fost mutate arhiva de documente de la SC Sere Codlea SA? As avea nevoie de revizuirea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa iau vechimea de la fosta icl alimentara ... Manuela1276 Manuela1276 Buna ziua! As dori sa iau vechimea de la fosta ICL Alimentara 2 .Cum pot proceda? (vezi toată discuția)
Bună seara, Știe cineva unde se afla arhiva de la tutunul bucuresti? ... Sanda Nicolăescu 52 Sanda Nicolăescu 52 Bună seara, Știe cineva unde se afla arhiva de la TUTUNUL BUCURESTI? Mulțumesc anticipat, Sanda Nicolaescu (vezi toată discuția)