avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... SCHIMBARE DESTINATIE CLADIRE
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

SCHIMBARE DESTINATIE CLADIRE

Sunt proprietarul unei cladiri intabulata cu destinata "constructii industriale si edilitare"cu denumirea de depozit P+1 din caramida,cumparata de la o societate comerciala acum 20 de ani,pe care am tranformat-o in locuinta cu modificari interne ce nu necesita autorizatie de constructie.Doresc sa schimb destinatia si denumirea in locuinta,cladire P+1din caramida.Am studiat legislatia pe internet dar nu am gasit solutia concreta.Puteti sa ma ajutati ?Primaria refuza nefondat eliberarea unui act de atestare.

Alte discuții în legătură

Cladire cumparata doar cu factura si chitanta fiscala fara act notarial. ALEXANDRINA2012 ALEXANDRINA2012 In anul 2011 am cumparat de la firma tatalui meu o cladire doar cu factura fiscala fara nici un act notarial. Intre timp tatal meu a decedat iar firma pe care ... (vezi toată discuția)
Majorare taxe locale 2016 - locuinta taxata ca sediu firma datorita autorizatiei de constructie costel20 costel20 buna ziua,detin un imobil construit in 2008 P+M,construit in baza unei autorizatii de constructii eliberata de primarie pentru constructie sediu ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie cladire VALCROFT VALCROFT Va salut, firma pe care o detin impreuna cu fiul meu are in proprietate o cladire P+M care in CF are ca destinatie Cazare,Servicii si agrement. Firma nu are in ... (vezi toată discuția)