avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Amortizare cladire
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Amortizare cladire

Buna ziua,
Societatea la care lucrez a achizitionat o cladire veche si amarata(fost grajd de oi)pe care intentioneaza sa o reabiliteze cu fonduri nerambursabile.Val achizitie=18146 lei .Intrebarea mea este unde ar trebui sa incadrez cladirea in nomenclatorul mij. fixe si pe cati ani sa o amortizez, avand in vedere ca in viitor val. cladirii va creste??? Mentionez ca obiectul de activitate al societatii este fabricarea articolelor din material plastic pt. constructii(tamplarie pvc) si respectiva cladire va fi transformata in hala de productie.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Reevaluarea clãdirilor amortizate integral maria69 maria69 Am făcut o reevaluare la clădiri,majoritatea dintre ele erau amortizate integral. Amortizarea se mai calculează la valoarea reevaluată ? (vezi toată discuția)
Renovare sediu miricadana miricadana pentru renovare sediu (gresie, usi, parchet, vopsit, mobila, frigider, cuptor, hota) cum se inregistreaza pe contul 6028, 604 sau toata valoarea pe 611. Si ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere-amortizare rezerve din reevaluare cladire doina-marieta doina-marieta Pentru o microintreprindere cand se impoziteaza surplusul din reevaluare la o cladire , lunar prin amortizare sau la vanzarea cladirii ? Cladirea este ... (vezi toată discuția)