avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata impozit pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata impozit pamant

Bunicul matern si mama mea sunt decedati. Dupa bunic nu s-a facut succesiunea. De la el (mai are 3 copii in viata) a ramas niste pamant intr-o comuna. Nu am act de mostenire/proprietate, dar sunt obligata sa platesc anual impozit pt pamant. Cand nu am platit, mi s-a retinut din salariu. Primarul acelei comune mi-a spus ca trebuie sa ma adresez unui notar daca nu vreau sa mai platesc. Ce anume trebuie sa fac, ce sa cer notarului? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozit pamant mesimfora mesimfora Bunicul meu a cumparat in tineretea lui ceva pamant intr-o comuna. Dupa moartea lui, pe titlu de proprietate apar cei 5 copii ai lui, unul dintre ei fiind ... (vezi toată discuția)
Mostenire gabielle88 gabielle88 Bună ziua. Numele meu este Raluca, sunt a doua fiica a unei familii. Tatăl meu a decedat în luna mai, iar mama mea este în viata, locuiește în casa ... (vezi toată discuția)
Mostenire aurelia i iordache aurelia i iordache Bunica mea a murit acum 5 ani, lasind in urma o casa si teren agricol intr-o comuna in jud.Olt. A avut 2 fii - tatal meu (care a decedat inaintea bunicii) si ... (vezi toată discuția)