avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru pe o masina cumparata de la o firma cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru pe o masina cumparata de la o firma cu datorii

Buna Ziua, in 2015 am cumparat o masina de la o firma, cu semnarea unui contract de vanzare-cumparare, factura fiscala, certificat de atestare fiscala, am inregistrat masina la primaria localitatii de domiciliu unde am si platit impozit pe ea in toata aceasta perioada, insa nu am radiat-o de la politie, urmand ca acest lucru sa il fac ulterior. Acum vreau sa vand masina si de la politie am aflat ca este sub sechestru impus de fisc, insa la data tranzactiei firma nu inregistra datorii - fapt atestat prin certificatul fiscal eliberat. Ce pot face in aceasta situatie, care sunt pasii juridici pe care trebuie sa ii urmez pentru a finaliza procesul de vanzare. multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Vanzare auto (fara taxa) cu pastrare numere tt3odora tt3odora Buna ziua! Doresc sa vand o masina care nu are taxa platita si as dorii sa-i pastrez numerele mai mult sa ma asigur ca nu o sa am probleme cu amenzile ... (vezi toată discuția)
Radiere auto retroactiva, inclusiv fiscala ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , In anul 1998 am vandut cu factura (pe societate comerciala tip SRL) un autovehicol fara a face actele de vanzare-cumparare si restul ;m-am inteles ... (vezi toată discuția)
Masina neradiata in termen, cam de... 6 ani! cyan cyan am urmatoarea problema cu vechea masina. in 2006 convenisem cu cineva sa-i vand masina. dupa ce am scos-o de la fisc nu ne-am mai inteles la pret si tranzactia ... (vezi toată discuția)