avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație crestere copil

Buna seara
As dori sa ma lămuriți intr- o situație daca se poate.Nora mea a lucrat pana in luna ianuarie a acestui an mai exact pe 12 ianuarie. De curând a aflat ca este însărcinată în 6 săptămâni.Ulterior întreruperii a lucrat un an neîntrerupt 6 luni de somaj si înaintea somajului 5 ani neîntrerupt.Intrebarea mea este urmatoarea va putea ea sa mai beneficieze de indemnizație pt cresterea copilului? Si daca nu ,exista posibilitatea de plată pentru lunile care lipsesc?Va multumesc anticipat si va urez toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 20 Aprilie 2017
Care este data prezumata a nasterii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa cotizatie 4 zile v_myky v_myky sunt insarcinata in 3 luni si din stagiul de cotizare imi lipsesc 4 zile. Pentru aceste 4 zile de neplata, mai pot beneficia de concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am lucrat intr-o corporație din dec 2018 pana în ... Tilli Tilli Bună ziua! Am lucrat intr-o corporație din dec 2018 pana în 1 iunie 2021,și mi s-a desființat postul,toată echipa a fost data afara. Am aflat de curând ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mitrache_v mitrache_v Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca mai pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului pana la 2 ani, in conditita in care am fost concediat, iar ... (vezi toată discuția)