avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Titularizare in baza ART 253
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Titularizare in baza ART 253

Va rog sa îmi spuneti, daca potrivit ART 253 din legea învățământului ma pot titulariza pe un post complet cu viabilitatea de 4 ani, in unitatea școlară in care am contract pe perioada determinata in regim de plata cu ora (6 ore) pe perioada 12 sep 2016- 16 iun 2017. Postul pe care doresc sa ma titularizez a fost ocupat de un titular dar s-a eliberat in urma pretransferului. Am obtinut la concursul de titularizare din vara 2016 nota 10 la scris și la proba practica. Am gradul didactic I, vechime 17 ani in învățământ. In afara orelor cu contract pe perioada determinata in regim de plata cu ora am obținut la ședința publica pentru ocuparea posturilor din vara 2016 (aug) un post întreg in 2 unități școlare pe perioada determinata 1 sept 2016-31 aug 2017 (14 ore intr-o școala și 4 ore in alta).
Va mulțumesc,
Liliana S.

Alte discuții în legătură

Incalcare metodologie fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! As dori sa va prezint pe scurt urmatoarea problema. Sunt profesor titular si fac o naveta de 30km pana la scoala fara a primi decontarea navetei. In ... (vezi toată discuția)
Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)
Incalcare legii in etapa pretransfer a cadrelor didactice christina_geanina christina_geanina Buna ziua! Prin prezenta va solicit opinia de specialitate, intrucat ma confrunt cu urmatoarea situatie: sunt angajata unei unitati de invatamant subordonata ... (vezi toată discuția)