Incend cu acest an, compania doreste sa acorde tichete de masa salariatilor.
Pentru salariatii cu norma intreaga se acorda tichete conform legii.
Pentru salariatii cu norma partiala(ex. 4h/zi), cum se acorda tichete de masa? Proportional cu timpul lucrat sau 1 tichet pe zi lucrata?
Tichetele de masa se acorda tuturor salariatilor care au functia de baza la societatea Dvs. indiferent de norma de lucru pe care o au specificata in contractul individual de munca, un tichet de masa pentru ziua lucrata.
Multumesc! mai am o intrebare :)
In lege scrie ca tichetele de masa se comanda in ultima decada a lunii pt luna urmatoare.
In practica, stiu ca multe companii comanda la inceputul (si distribuie) lunii tichetele pentru luna anterioara in concordanta cu timpul de lucru efectiv lucrat.
Pot sa acord tichete de masa salariatilor cu 8h/zi respectiv 6h/zi (norma intreaga) si sa acord o masa calda pe zi salariatilor cu program de munca partial (4 ore/ zi) ?
Compania avand ca specific restaurant si poate pregati o masa calda pe zi pentru salariati.
Bonuri de masa
diana_1111
Buna ziua,
As dori sa stiu daca este legal ca angajatorul sa ofere bonuri de masa unor angajati iar altora nu. Si asta in conditiile in care toti angajatii ... (vezi toată discuția)