avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pe noi cine ne protejeaza?platim cateva feluri de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pe noi cine ne protejeaza?platim cateva feluri de politie ca sa ne certe si sa ne urmareasca...doar?!


In sos x in mijlocul orasului,intre case locuite de oameni care-si platesc mai greu sau mai usor ratele la banca pentru a avea o casa-camin,se construieste o cladire autorizata de primaria sector 1.Constructia a inceput propriu zis din martie 2008 si de atunci suntem agresati de zgomotele produse de utilaje si muncitorii care zbiara cat e ziua de lunga.
Am cerut ajutorul autoritatilor(politia romana,comunitara s1,primaria s1) pentru a-I impiedica sa depaseasca normele de zgomot si de praf si desi am fost informati ca,conform autorizatiei programul de lucru este:08-16.30(prin DIV3 nr.1006/28.01.2009 de la Inspectia sanitara de stat),acest program este depasit periodic producandu-NE disconfort fonic si umplandu-ne aerul respirat cu nori de praf.
Conform masuratorilor sonometrice efectuate in interiorul locuintei noaste de catre Directia Protectia Mediului si Educatie ecocivica nr.5847/15.12.2008 s-a constatat depasirea limitei prevazute de Ordinul nr.536/1997 al Ministerului Sanatatii pentru interiorul spatiilor cu destinatia locuinta,insa masuri de prevenire a acestor abuzuri nu s-au luat si suntem practic,condamnati sa suportam zgomote extrem de agresive pentru nervii nostri si AI copiilor nostri.

Va solicitam ajutorul in aceasta situatie extrem de neplacuta ,prin legiferarea unor norme de protejare a cetatenilor (liniste,praf,caini maidanezi).
Nu stim cum sa procedam in fata acestor abuzuri si a autoritatilor care se dezic de scopul existentei lor sustinand ca nu au instrumente legale.pentru dumnealor,doar dupa ora 22 poti spune ca esti deranjat de zgomotele infernale,chiar daca ai fost terorizat intreaga zi si ai fost privat de libertatea de a deschide fereasta.
Multumesc pentru atentie.

Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 22:31, 18 Septembrie 2009
Din pacate locuiti intr-un sector dificil din toate punctele de vedere ....trafic de masini, aglomeratie urbana , zgomot ! Este greu pentru autoritatile si asa nu foarte competente sa faca fata valurilor de reclamatii care se abat peste ei!B-)
In mod normal trebuiau sanctionati contraventional de catre primarie si de catre politie dar daca dvs spuneti ca acest lucru nu s-a intamplat ....no comment!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectie pentru cetatean din punct de vedere al mediului:zgomot,praf,etc aez aez In sos x in mijlocul orasului,intre case locuite de oameni care-si platesc mai greu sau mai usor ratele la banca pentru a avea o casa-camin,se construieste o ... (vezi toată discuția)
Spatiul comercial de la parterul blocului creaza probleme locatarilor adinedi adinedi Buna ziua , in speranta ca ma poate ajuta cineva cu un sfat avizat continui prin a va expune cum in mod voit macelaria de la parterul blocului nu imi permite ... (vezi toată discuția)
Referendum pentru maidanezi CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Romania...o tara inapoiata...o tara care datorita furaciunilor din partea tuturor celor care au luat bani pentru a se ocupa de problema cainilor nu au fost in ... (vezi toată discuția)