avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... căi de atac în civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

căi de atac în civil

Bună ziua,
am o Încheiere de corectare eroare materială a unei hotărâri prin care s-a stabilit penalități pe art. 906 alin 2 ncpc, care îmi este potrivnică, fiindu-mi micșorată suprafața de teren la care sunt îndreptățită prin titlu executoriu.
În dispozitiv s-a menționat calea de atac apelul în 30 zile.
Am atacat-o cu apel, dar mi-a fost respins ca inadmisibil, pe motiv că hotărârea de penalități este definitivă.
Întrebare: Ce pot să fac în această situație?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Termen dupa comunicare hotarare ginberto ginberto Mi s-a comunicat o incheiere definitiva pentru penalitati care mi-a fost admisa (art. 906 ncpc) de judecatorie. Hotararea a fost denumita \\"sentinta\\", cu ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut ? Viorel Stancut Viorel Stancut Am obtinut prin hotarare irevocabila un teren intravilan. Expertul judiciar a inscris eronat in raportul de expertiza dimensiunile terenului. Prin urmare, ... (vezi toată discuția)
Greseala in raportul de expertiza cadastrala, cerere de indreptare a hotararii respinsa Ulpianus Ulpianus Va expun urmatoarea situatie: partaj succesoral judiciar, doua terenuri in masa succesorala. S-a efectual raportul de expertiza topo-cadastrala, dar unul ... (vezi toată discuția)