avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Predare scrisoare recomandata
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Predare scrisoare recomandata

am trimis o scrisoare recomandata fratelui dar factorul postal a predat_o altei prsoane la cu totul alta adresa .Mentionez ca scrisoarea continea acte medicale confidentiale si actul de identitate al destinatarului.
Cel mai recent răspuns: Ionica Porumbel , Consultant in arhivarea documentelor 14:47, 24 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
scrisoarea a fost trimisa de la o agentie din Gherla recomandata
Trebuia să trimiteți o scrisoare cu valoare declarată. Așa nu aveți nici o dovadă că erau acele acte în plicul trimis recomandat. Și nici nu se trimit acte de identitate, bani sau alte valori prin recomandată obișnuită (chiar cu AR).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada transmitere document Costica33 Costica33 Buna ziua, Am de transmis unei persoane juridice o scrisoare prin care solicit raspunsuri la anumite intrebari si as vrea sa stiu ce forma de transmitere a ... (vezi toată discuția)
Notificare trimisa la alta adresa elenajaad elenajaad Este indeplinita corect procedura de notificare daca aceasta a fost trimisa pe adresa unei rude a salariatului si nu la adresa de domiciliu a acestuia, iar ... (vezi toată discuția)
Documente pierdute de posta romana eliza100 eliza100 Buna ziua Am trimis o scrisoare prin Posta Romana cu confirmare de primire. La reclamatia mea adresata Postei, aceasta mi-a comunicat ca expeditia nu a fost ... (vezi toată discuția)