avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere la munca dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere la munca dupa CCC

Bună ziua,d.le avocat! Apelez din nou cu incredere la serviciile dvs. Ma aflu in concediu postnatal,fetita mea urmand sa împlinească 2 ani pe 21 octombrie,anul acesta.Cand ar trebui,sa ma întorc la munca si cum trebuie să procedez pt.a beneficia de stimulentul de insertie (am inteles ca se acorda pana la 3 ani) ? Reantoarcerea la munca se calculează în functie de ziua cand împlineste copilul 2 ani sau in functie de data cand am intrat in concediu prenatal,aceasta fiind 1 septembrie 2015? Multumesc mult! O zi frumoasă!
Cel mai recent răspuns: Cotulbea Lorenza , utilizator 17:30, 24 Aprilie 2017
Revenirea la munca trebuie s-o faceti anterior datei de 21.09.2017 pentru a beneficia de stimulant de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani de catre copil.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de reintoarcere la munca cami19762003 cami19762003 am si eu o intrebare. urmeaza sa nasc in martie si as dori dupa cele 126zile sa ma intorc la servici, o sa primesc prima de 500ron sau trebuie sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere al copilului si stimulentul de insertie in munca Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua. Sunt insarcinata in 32 saptamani, cu data probabila a nasterii pe 21 martie. Voi intra in prenatal din 9 februarie si voi opta pentru concediu de ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie Luck27 Luck27 Fetita mea face 2 ani pe 01.09.2018. În postnatal a întrat mama iar eu tatăl am optat sa întru în ultima luna, a-24-a. Dacă mama, nu se mai întoarce ... (vezi toată discuția)