avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inginer apa si canal cu acreditare RUR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inginer apa si canal cu acreditare RUR

Buna ziua,

Sunt la momentul elaborarii unui PUZ, pentru o cladire cu 8 apartamente.
Primaria Constanta imi impune ca : Planul de precoordonari retele apa si canal si memoriul tehnic care fac parte din documentatia PUZ trebuie intocmite de inginer acreditat RUR conform Hotararii RUR nr. 101/2010.
Am stat de vorba cu arhitectul nostru, dar acesta stie ca inginerii trebuie sa aiba acreditare din parte Regiei Autonome de Apa si Canal nu si acreditare RUR.

Este corect ceea ce mi se cere de la Primaria Constanta ?
Va multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie andrei_bunea andrei_bunea Buna ziua, Am nevoie de sfaturile voastre. Bunicul meu are un pamant de 155mp cu urmatoarele caractestici: invecinare Nord Est AB: 9ml invecinare Nord ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii MdenisaL MdenisaL Buna ziua!imi puteti spune ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o cladire de locuinte de serviciu pentru strainii ce lucreaza in Romania. Va multumesc ... (vezi toată discuția)