avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Practicare activitate pedichiura medicala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Practicare activitate pedichiura medicala

Pedichiura medicala, se incadreaza in cod caen 86...? Reprezinta un serviciu medical? Ce studii trebuie sa aibe persoana ca executa? In ce spatii se poate executa? Trebuie sa fie cabinet medical in clinica gen "Regina Maria"? Daca nu am studii medicale, am specializarea facuta pentru tratarea piciorului diabetic in UNGARIA, pot sa imi fac un srl cu cod caen 8621.....8690? Care sunt conditiile pt acesr tip de srl? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pedichiura medicala se incadreaza in cod caen 8690? Bineata Bineata Buna ziua,Pedichiura medicala, se incadreaza in cod caen 8690? Reprezinta un serviciu medical? Ce studii trebuie sa aibe persoana ca executa? In ce spatii se ... (vezi toată discuția)
Srl avand ca obiect 8621 si 8623 caen luticus luticus Analizand modul in care un medic generalist poate infiinta un SRL servicii medicale cod 8621 se specifica ca activitatea este unica si nu poate fi cuplata cu ... (vezi toată discuția)
Deschidere clinica medicala Mire111 Mire111 Buna ziua, Pentru a deschide o clinica medicala, cu mai multe cabinete, diverse specializări trebuie sa fii medic? Administratorul firmei trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)