avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit Bancar Norway
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit Bancar Norway

Am facut un imprumut bancar dupa 4 ani de sedere in Norvegia, in valoare de 50.000kr (5òoo €) . Din motive personale nu mai lucrez si sunt nevoit sa revin in Romania. Care ar fi riscurile la care ma supun in cazul in care nu m.ai platesc facturile la banca ?! P.S imprumutul a fost facut legal, iar in Romania nu detin niciun bun pe numele meu. Multumesc !

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! Gigi 1990 Gigi 1990 Am facut un imprumut bancar in Norvegia, in valoare de 50.000kr (5òoo €) . Din motive personale nu mai lucrez si sunt nevoit sa revin in Romania. Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Credit bancar lucianogian lucianogian Buna ziua, am tot cautat cuiva sa ii pot lasa un msg cu scopul ca ma va ajuta cu un sfat.... Am facut un imprumut in Norvegia de 100.000kr ...si in momentul de ... (vezi toată discuția)
Acuzatie inselaciune unom222 unom222 Buna ziua Rog suport pentru urmatoarea situatie: Am fost implicat intr-o relatie sentimentala cu o femeie(cetatean strain) mai in varsta decat mine timp de ... (vezi toată discuția)