Am facut un imprumut bancar in Norvegia, in valoare de 50.000kr (5òoo €) . Din motive personale nu mai lucrez si sunt nevoit sa revin in Romania. Care ar fi riscurile la care ma supun in cazul in care nu m.ai platesc facturile la banca ?!
Am un prieten foarte bun in Norvegia care lucreaza ca manager general la o firma de constructii si este in tema cu legislatia privind imprumuturi bancare pt ca si el a decurs la asemenea imprumuturi in trecut. Voi vorbi cu el in seara asta si maine sau in seara asta tarziu iti voi scrie un mesaj cu privire la aceasta problema. Cat timp ai lucrat in Norvegia?
Am 4 ani...Este aingurul imprumut facut, banii au fost cheltuiti...iar dupa o neintelegere cu patronul firmei, am demisionat. Ramanand fara loc de munca, inevitabil si fara cazare,aceasta find oferita de angajator. Dupa en depuneri Cv la fortele de munca...singura solutie este doar sa plec in Romania.
Merci! OK,astept un mesaj.
In principiu daca o perioada de 6 luni nu platesti nici o rata vor face demersuri pt a si recupera paguba deci vor face investigatii cu privire la persoana ta chiar daca nu mai esti im Norvegia. Vor cauta informatii sa vada daca ai vreun venit fie el si n Romania. Intr o alta ordine de idei daca mergi cu o dovada va nu mai ai loc de munca si ti trebuie ceva timp pana rezolvi sa te reangajezi,vor considera ca esti o persoana credibila so vor suspenda plata ratei pe o perioada de 6 luni pt a ti da timp sa te reorganizezi. Tarile civilizate au mai mereu variante pt persoamele aflate in impas.