avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipată
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipată

Buna ziua, sunt la pensie anticipate cu penalizări de 45 % din anul 27.11.2013 .Nici pana azi nu am inteles cum sa calculat aceasta penalitate daca la punctul E .din decizie .se spune ca Stagiul complet de cotizare prevazut de lege este de 30 ani si 11 luni ,iar eu am cotizat 31 ani 9 luni 16 zile.Motivarea este urmatoarea cu diminuarea de la 798 lei val diminuare este de 360 lei .Motivare:PER 02.07- 04.08.2010 . NU S-A FRUCTIFICAT CA STAGIU DE COTIZARE MOTIVAT DE FAPTUL CA NU AU FOST RESPECTATE PREVED ART 7 (1) DIN LEGEA 263/2010. DACA COTIZARE ESTE MAI MARE DE 1 AN PESTE LIMITA CERUTA DE LEGE AVEAU DE UNDE SCADE AVEA LUNA?MULTUMESC

Alte discuții în legătură

Pensie anticipată parțial (cod pensie p 10) IoanaIoanaStef IoanaIoanaStef Vin cu o mare rugăminte :Am iesit la pensie anticipate partial in data de 27.11.2013.In decizie se spune ca Stagiul complet de cotizare prevăzut de lege ... (vezi toată discuția)
"pensia anticipată poate fi obţinută cu cel mult 5 ani înaintea ... gbrlcostache gbrlcostache \"Pensia anticipată poate fi obţinută cu cel mult 5 ani înaintea împlinirii vârstei standard de pensionare, de către cei care au realizat un stagiu de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata andrea_eva andrea_eva Tatal meu e nascut la data de 25.03.1953 , are o vechime totala in munca de 42 ani si 8 luni din care 13 ani in grupa a II a , cand poate iesi in pensie ... (vezi toată discuția)